BROKER
MYK NO: YB0053/17UY03335/00/9662
GHO Nar Gayrimenkul
Girne Bulvarı No:49 D:1 Bostanlı Mah. - Karşıyaka - İzmir
İzmir / Karşıyaka / Nergiz
İzmir / Karşıyaka / Tuna Mah.
Aydın / Didim / Akbük
Aydın / Didim / Efeler Mah.
Sude hanım ile Karşıyaka daki ev satışı sürecinde birlikte çalıştık.. Sude hanım güler yüzü, yapıcı tavrı, titiz çalışma stili ile memnuniyetimizi kazandı. Destekleri için tüm GHO ailesine teşekkür ederim.
Sude hanım Didim’deki kiralamamızda çok yardımcı oldu. Sözünde duran, uzlaşmacı ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde gönül rahatlığıyla kiralama yapabildik. Destekleri için teşekkürler
Merhaba, Didim ve Bodrum'da bulunan evlerimizin kiralama sürecinde işbirliğinde bulunduğumuz danışmanımız Sude hanım ile yollarımız kesiştikten sonra her şey bizim tarafımızda çok kolay ve doğru bir süreçle ilerledi. Beklentilerimize uygun adaylarla çok kısa sürede bizi bir araya getirdi. Öncesinde başka danışmanlar ile olan çalışmalarımızı, kendisi ile kıyasladığımızda her şeyin maddiyat üzerine olmadığı ve konutlarımızı gerçekten kendi evleri gibi benimseyen ailelere değerlendirdiğini görmek bizleri çok mutlu etti. Bundan sonraki süreçte de uzun yıllar kendisi ile yolumuza devam edeceğimizden hiç şüphesi olmasın. Buradan kendisine teşekkürlerimizi sunar, iş hayatında başarılarının devamını dileriz.
Sude ile Didimdeki evimizin kiralanma sürecinde birlikte çalıştık.. Sude her zaman ki güler yüzü, yapıcı tavrı, çalışkanlığı ve titiz çalışma stili ile takdirimizi ve memnuniyetimizi kazandı.. iyi ki GHO ile bu süreci yaşamışız diyoruz.. Sevgili Sude’ye tüm özverisi ve samimiyeti için çok teşekkür ediyoruz..